Leuk je te ontmoeten!

Wij zijn Capability, de arbodienstverlener die écht luistert. Ieder mens heeft een eigen verhaal. Om dat goed te begrijpen, moet je goed luisteren. Met aandacht en zonder oordeel. Dat is wat wij doen. Zo helpen wij mensen weer gezond aan het werk te gaan. Niet met een pleister en een klopje op de schouder, maar door écht te luisteren. Naar de medewerkers die wij helpen en ook naar elkaar. Hierdoor plukken we de vruchten van onze werkwijze: taakdelegatie. Zo zijn we beter in staat medewerkers te helpen weer gezond aan het werk te gaan. Geloof jij ook in écht luisteren? Dan horen we graag van je!

Bekijk de vacatures

Gezond en gelukkig aan het werk

Werken bij Capability betekent gehoord en gezien worden. We luisteren naar jou als persoon: wat kun je, wat vind je leuk? Maar ook: waar zit je mee? Omdat we geloven dat alleen als we echt luisteren, jij gezond en gelukkig aan het werk bent. En blijft.
Carla Wassenaar
Directeur Capability

Leer ons wat beter kennen

Taakdelegatie en coaching

Bij Capability werken we op basis van taakdelegatie. Dat betekent dat casemanagers taken overnemen van de artsen. Als casemanager heb je zo meer contact met de medewerker. Je stelt daarbij vragen en houdt hem of haar een spiegel voor. Je bent dus ook een coach. Je mag medische gegevens uitvragen en schetst een beeld van de situatie, op basis waarvan je de arts adviseert.


Als arts bij Capability ben je nog steeds eindverantwoordelijk, maar omdat je veel van jouw taken bij de casemanagers neerlegt, heb je meer tijd voor de uitdagende cases en voor het coachen van je collega’s. Je legt dus een deel van jouw werk in hun handen, maar begeleidt hen ook door middel van coaching. Zo vormen jullie samen een sterk team waar de medewerker beter mee geholpen is.
 

Lees meer

Ben jij een echte luisteraar?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk de vacatures